Basisinformatie over aanmelden

Doe het volgende om je aan te melden bij je Facebook-account:

1. Zorg dat niemand anders is aangemeld.
    • Om iemand anders af te melden, klik je rechtsboven op je Facebook-startpagina op en selecteer je Afmelden
  2. Ga naar bovenaan www.facebook.com en voer een van de volgende gegevens in:
    • E-mailadres: je kunt je aanmelden met een e-mailadres dat momenteel voor je Facebook-account is geregistreerd.
    • Gebruikersnaam: je kunt je ook aanmelden met je gebruikersnaam
    • Mobiel nummer: als er een mobiel telefoonnummer voor je account is bevestigd, kun je dit hier invoeren (zonder voorloopnullen en tekens).
  3. Voer je wachtwoord in.
  4. Klik op Aanmelden

Heb je geen Facebook-account? Kom erachter hoe je je kunt registreren.

Ongeveer 2 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Registreren

Als je geen Facebook-account hebt, kun je je registreren door een paar stappen uit te voeren. Je kunt een nieuw account registreren door je naam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres op te geven in het formulier op www.facebook.com. Kies vervolgens een wachtwoord.

Aanmelden

Als je al een Facebook-account hebt, kun je je hierbij aanmelden vanaf dezelfde pagina. Als je je wilt aanmelden, geef je boven aan de pagina je e-mailadres en wachtwoord op en klik je op Aanmelden.

Ongeveer 2 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Volg deze stappen als je problemen hebt met het aanmelden bij je account:

1. Bekijk het gedeelte met aanmeldproblemen.
  2. Stel je wachtwoord opnieuw in.
  3. Dien een rapport in.

Opmerking: We kunnen niet op elk bugrapport reageren, maar het kan zijn dat we tijdens ons onderzoek contact met je opnemen voor meer informatie. Bedankt dat je de moeite neemt om ons te helpen Facebook te verbeteren.

Ongeveer 3 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

De e-mailadressen bijwerken die voor je Facebook-account zijn geregistreerd:

1. Klik op rechts bovenaan een willekeurige Facebook-pagina en selecteer Instellingen.
  2. Klik in de linkerkolom op Algemeen en klik vervolgens op het gedeelte E-mailadres
  3. Klik op Verwijderen om een adres uit je account te verwijderen of klik op Nog een e-mailadres toevoegen om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan je account.
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan

Als je een nieuw e-mailadres toevoegt aan je account, sturen we je een bevestigingsmail. Klik op de link in de e-mail om te bevestigen dat je dit e-mailadres wilt toevoegen aan je Facebook-account.

Je gegevens veilig houden

Je kunt je aanmelden bij Facebook met een e-mailadres dat wordt vermeld in je account. Een manier om je account veilig te houden, is door te zorgen dat de e-mailadressen die in je account worden vermeld, juist zijn. We raden je bovendien aan om een extra e-mailadres aan je account toe te voegen voor het geval je geen toegang meer hebt tot je primaire e-mailadres.

Laatst bewerkt: 3 weken geleden
Was dit antwoord nuttig? ·
Als je je account hebt gedeactiveerd, kun je het op elk gewenst moment weer activeren door je gewoon aan te melden. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hier voor hulp als je niet meer weet met welk e-mailadres je je eerder hebt aangemeld bij Facebook.
Ongeveer 5 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Voer je hele telefoonnummer, inclusief de landcode in als je problemen hebt met aanmelden. Laat eventuele voorloopnullen, +-tekens en andere speciale tekens weg. Vraag om ondersteuning als je je nog steeds niet kunt aanmelden of je wachtwoord bent vergeten.

Opmerking: als je je vanaf je mobiele telefoon op Facebook hebt geregistreerd, kun je je vanaf een computer of telefoon aanmelden met je telefoonnummer en het wachtwoord dat je tijdens de registratieprocedure hebt opgegeven.

Ongeveer 3 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Afmelden bij Facebook:

1. Klik op rechtsboven aan een Facebook-pagina.
  2. Selecteer Afmelden
Ongeveer 2 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat ik gebruik voor Facebook

Mogelijk krijg je weer toegang tot je Facebook-account door een beveiligingsvraag te beantwoorden of vrienden om hulp te vragen. Doe het volgende om na te gaan of je over deze opties beschikt:

1. Ga naar de aanmeldpagina van Facebook en klik rechtsboven op Kun je je niet aanmelden?.
  2. Vul het formulier in om je account te identificeren.
  3. Bekijk de lijst met e-mailadressen die onder je account worden weergegeven. Als je deze niet meer kunt gebruiken, klik je op Heb je hier geen toegang meer toe?.
  4. Volg de aanwijzingen om je beveiligingsvraag te beantwoorden of hulp van je vrienden te krijgen (als je deze opties ziet), of neem contact op met je e-mailprovider.

Zodra je weer toegang hebt tot je account, kun je het e-mailadres waarmee je je aanmeldt op elk gewenst moment wijzigen in je Accountinstellingen. Je kunt je ook aanmelden bij Facebook met een ander e-mailadres dat aan je account is toegevoegd.

Ongeveer 2 maanden geleden voor het laatst bewerkt