Basisinformatie over aanmelden

Doe het volgende om je aan te melden bij je Facebook-account:

1. Zorg dat niemand anders is aangemeld
    • Om iemand anders af te melden, klik je rechtsboven op je Facebook-startpagina op en selecteer je Afmelden
  2. Ga naar bovenaan www.facebook.com en voer een van de volgende gegevens in:
    • E-mailadres: je kunt je aanmelden met een e-mailadres dat momenteel voor je Facebook-account is geregistreerd
    • Gebruikersnaam: je kunt je ook aanmelden met je gebruikersnaam
    • Mobiel nummer: als er een mobiel telefoonnummer voor je account is bevestigd, kun je dit hier invoeren (zonder voorloopnullen en tekens).
  3. Voer je wachtwoord in
  4. Klik op Aanmelden

Heb je geen Facebook-account? Kom erachter hoe je je kunt registreren.

Laatst bewerkt op maandag
Was dit antwoord nuttig? ·

Registreren

Als je geen Facebook-account hebt, kun je je registreren door een paar stappen uit te voeren. Je kunt een nieuw account registreren door je naam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres op te geven in het formulier op www.facebook.com. Kies vervolgens een wachtwoord.

Aanmelden

Als je al een Facebook-account hebt, kun je je hierbij aanmelden vanaf dezelfde pagina. Als je je wilt aanmelden, geef je boven aan de pagina je e-mailadres en wachtwoord op en klik je op Aanmelden.

Ongeveer 5 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Als je problemen hebt om je aan te melden bij je Facebook-account, kun je eerst het volgende proberen:

• Weet je je wachtwoord niet? Meer informatie over hoe je het wachtwoord opnieuw kunt instellen.
  • Bekijk de bekende aanmeldproblemen voor tips over het oplossen van problemen en meer informatie over specifieke aanmeldproblemen.
  • Ben je je e-mailadres voor aanmelden vergeten? Je kunt je ook aanmelden met je gebruikersnaam of telefoonnummer.

Als deze oplossingen niet werken, kun je hulp vragen om je account te herstellen.

Ongeveer een week geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Je kunt je aanmelden bij Facebook met een e-mailadres dat wordt vermeld in je account. Een e-mailadres toevoegen aan of verwijderen uit je account:

1. Klik op rechts bovenaan je Facebook-startpagina en selecteer Instellingen
  2. Klik in het gedeelte E-mail op Bewerken
  3. Klik op Nog een e-mailadres toevoegen om een nieuw e-mailadres aan je account toe te voegen of klik op Verwijderen om een adres te verwijderen uit je account
  4. Voer je wachtwoord in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan

Als je een nieuw e-mailadres toevoegt aan je account, sturen we je een bevestigingsmail. Klik op de link in de e-mail om te bevestigen dat je dit e-mailadres wilt toevoegen aan je Facebook-account.

Een manier om je account veilig te houden, is door te zorgen dat de e-mailadressen die in je account worden vermeld, juist zijn. We raden je bovendien aan om een extra e-mailadres aan je account toe te voegen voor het geval je geen toegang meer hebt tot je primaire e-mailadres.

Ongeveer 2 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Als je je account hebt gedeactiveerd, kun je het op elk gewenst moment weer activeren door je gewoon aan te melden. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Ontdek hoe je je account opnieuw kunt activeren als je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat aan dit account is gekoppeld.

Laatst bewerkt: ongeveer een maand geleden
Was dit antwoord nuttig? ·

Voer je hele telefoonnummer, inclusief de landcode in als je problemen hebt met aanmelden. Laat eventuele voorloopnullen, +-tekens en andere speciale tekens weg. Vraag om ondersteuning als je je nog steeds niet kunt aanmelden of je wachtwoord bent vergeten.

Opmerking: als je je vanaf je mobiele telefoon op Facebook hebt geregistreerd, kun je je vanaf een computer of telefoon aanmelden met je telefoonnummer en het wachtwoord dat je tijdens de registratieprocedure hebt opgegeven.

Ongeveer een week geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Afmelden bij Facebook:

1. Klik op rechtsboven aan een Facebook-pagina.
  2. Selecteer Afmelden
Ongeveer 6 maanden geleden voor het laatst bewerkt
Was dit antwoord nuttig? ·

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat ik gebruik voor Facebook

Mogelijk krijg je weer toegang tot je Facebook-account door een beveiligingsvraag te beantwoorden, een alternatief e-mailadres te gebruiken dat ook aan je account is gekoppeld of vrienden om hulp te vragen. Houd er rekening mee dat je deze opties alleen ziet als je deze ook hebt ingesteld.

Doe het volgende om na te gaan of je over deze opties beschikt:

1. Ga naar de aanmeldpagina van Facebook en klik rechtsboven op Wachtwoord vergeten? of Kun je je niet aanmelden?.
  2. Vul het formulier in om je account te identificeren.
  3. Selecteer op de volgende pagina Ik ben mijn wachtwoord vergeten als dit wordt weergegeven.
  4. Bekijk de lijst met e-mailadressen die onder je account worden weergegeven. Als je deze niet meer kunt gebruiken, klik je op Heb je hier geen toegang meer toe?.
  5. Volg de aanwijzingen om je beveiligingsvraag te beantwoorden of hulp van je vrienden te krijgen (als je deze opties ziet), of neem contact op met je e-mailprovider.

Zodra je weer toegang hebt tot je account, kun je het e-mailadres waarmee je je aanmeldt op elk gewenst moment wijzigen in je Accountinstellingen. Je kunt je ook aanmelden bij Facebook met een ander e-mailadres dat aan je account is toegevoegd.

Woensdag voor het laatst bewerkt